Nederland betrekken bij innovatieve robotica


Bij RoboHouse ben ik als Marketing & Communicatie Manager (ad interim) bezig geweest met projecten die bijdragen aan zowel de korte als de lange termijn. RoboHouse, een fieldlab van de TU Delft, focust zich op het verbeteren van de werkomgeving door robotica toe te passen. Daarnaast faciliteert het als incubator voor start-ups en host voor diverse events.

Swipe ➡️

Overzicht en samenwerking

Bij RoboHouse heb ik snel en effectief structuur gebracht in ons werkproces met behulp van de projectmanagementtool ‘Monday’. Deze tool stelde ons in staat om een overzichtelijke contentkalender op te zetten, waardoor doelen, taken en deadlines duidelijk gedefinieerd waren. Door de gestructureerde aanpak bevorderde ik niet alleen het overzicht, maar ook de samenwerking binnen het team.

Social media en webcontent

Als onderdeel van mijn inzet voor RoboHouse werkte ik aan het creëren van content die zowel informatief als inspirerend is. Door gebruik te maken van diverse kanalen, waaronder LinkedIn en de website, deelden we relevante inhoud en betrokken we het publiek bij de discussie over de toekomst van werken. Mijn doel was om een brug te slaan tussen geavanceerde technologie en de dagelijkse werkomgeving.

Marketingmaterialen

Door mijn flexibele aanpak en creativiteit kan ik met korte deadlines omgaan. Dit zorgde ervoor dat we op diverse momenten met passende materialen (zoals e-mails of drukwerk) konden uitpakken, waarmee we de zichtbaarheid van RoboHouse vergrootten en de boodschap helder communiceerden. Mijn veelzijdigheid kwam tot uiting doordat ik niet alleen het designproces initieerde, maar ook de copy schreef om de boodschap effectief over te brengen

Werkzaamheden

Strategie Facebook & Instagram
Concepting
Project Management
Social Advertising

Samenwerking

RoboHouse
TU Delft
De Burgemeesters